Ana Sayfa > Soslar > Böğürtlen Sosu

(Böğürtlen Sosu nasıl yapılır)

Böğürtlen Sosu için kullanılan malzemeler :
500 gr. böğürtlen (dondurulmuş)
50 gr pudra şekeri
1-2 yemek kaşığı limon suyu.

Tarifi :
Böğürtlenleri pudra şekeri ve limon suyu ile püre haline getirin. İnce süzgeçten geçirip üzerini örtün ve servis yapana kadar buzdolabında bekletin.

Yemeğin mevsimi : Yaz
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 06 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,017 saniyede oluşturuldu.