Kağıtta Kuzu Kebabı için kullanılan malzemeler :
1 kg. kuzu kuşbaşı
2 soğan
3 domates
2 sivribiber
karabiber
1/2 demet dereotu
tuz 1/2 çay bardağı sıvıyağ
Tarifi : Soğanları soyup piyazlık doğrayın. Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Sivribiberleri temizleyip ince şeritler halinde doğrayın. Dereotunu yıkayıp kıyın. Et, soğan, domates, sivribiber, dereotu, sıvıyağ, tuz ve karabiberi bir kasede harmanlayın. Karışımı dört yağlı kağıda paylaştırıp bohça şeklinde kapatın. Tepsiye alıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 40 dk. pişirin. Kebapları servis tabağına alın ve kağıtları açıp servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : sultan/20 Gönderdiği tarih : 19 Mayıs 2007
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin