Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Paşteta

(Paşteta nasıl yapılır)

Paşteta için kullanılan malzemeler :
1 tavuk
3 patates
2 havuç
maydanoz
kara biber tuz
sebzeli tuz tereyağı
mayonez

Tarifi :
Tavuk, patates, havuç, maydanozu tuz ve baharladıktan sonra düdüklü tencerede iyicene pişiririz. Piştikten sonra etleri kemiklerden temizleyip, bütün pişen malzemeyi blenderla mühalebi kıvamına getirelim. İşlem bitiğinden bir kaşık tere yaği ve 100gr mayonezi de ekledikten sonra servis yapabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Salata, kahvaltılık
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : mabel
Gönderdiği tarih : 26 Temmuz 2007

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.