Ana Sayfa > Tatlılar > Kedidili Pastası - Ekler

(Kedidili Pastası - Ekler nasıl yapılır)

Kedidili Pastası - Ekler için kullanılan malzemeler :
Kedidili (Pastanelerden paket halinde istenildiği kadar alınabilir)
Muzlu puding (Dr. Oetker)
2,5 su bardağı süt (puding için)
1 paket krem şanti (Dr. Oetker)
1 bardak süt (şanti için)
1 paket çikolata sosu (Dr. Oetker)
Antep fıstğı (havanda dövülmüş)

Tarifi :
Kedi dillerinin bir yanını soğuk sütle ıslatın, süte değmemiş olan kısımları cam kalıbın (pyrex) tabanına gelecek şekilde döşeyin. Muzlu pudingi 2,5 su bardağı sütle muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin ve soğumaya bırakın. 1 paket krem şantiyi 1 bardak sütle iyice çırpın. Puding ve şantiyi kaşıkla karıştırın. Bu karışımdan azar azar cam kalıptaki kedidillerinin üzerine yayın. Daha sonra, her iki tarafı da soğuk süte batırılmış olan kedidillerini üzerine kapatın. Ardından, puding ve şanti karışımından kapalı kedidillerinin üzerine azar azar yine dağıtın. Ayrı bir yerde 1 paket çikolata sosunu pişirin. Kedidillerinin üzerine gezdirin. En son olarak da dövülmüş Antep fıstığını kedidillerinin üzerine serpin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 08 Kasım 2008

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,031 saniyede oluşturuldu.