Ana Sayfa > Ekmek Makinesi Tarifleri > Patatesli ve Sütlü Ekmek

(Patatesli ve Sütlü Ekmek nasıl yapılır)

Patatesli ve Sütlü Ekmek için kullanılan malzemeler :
1 kap haşlanmış rendelenmiş patates
2 kaşık zeytinyağı
Yarım kap + 1 kaşık süt (soğuk olmasın)
1 tatlı kaşığı süt tozu (tercihe bağlı)
1çay kaşığı tuz
2 kap un
1 + 1/2çay kaşığı instant maya

İsteğe göre, 1 kaşık ruşeym (ru sheim buğday özü)


Tarifi :
Malzemeleri sırası ile ekleyip, temel ekmek ayarı, küçük somun. medium kabuk rengi ayarları ile pişirin.

İsteğe göre, bip sesinden sonra 1 kaşık ruşeym (ru sheim buğday özü) ekleyin.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 19 Kasım 2008

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.