Toprak Tavada Sebzeli Tavuk için kullanılan malzemeler :
2 adet tavuk bonfile
5-6 adet biber
3-4 domates
1 büyük soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kağı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Tarifi : Malzemenin tamamı arzuya göre doğranıp bir kapta harmanlanır. Toprak tavaya dökülür. 180 derece fırında yaklaşık yarım saat pişirilir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : pilav Kaç Kişilik : 8
Gönderen : hanimeli Gönderdiği tarih : 26 Temmuz 2009
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin