Ana Sayfa > Tatlılar > Keşkül

(Keşkül nasıl yapılır)

Keşkül için kullanılan malzemeler :
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 çorba kaşığı nişasta
3 adet yumurta

Tarifi :
Sütü, şekeri ve yumurtayı karıştırarak pişirin. Nişastayı soğuk suda eritip süte ekleyin. Bir taşım kaynatıp, servis yapın


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 27 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,018 saniyede oluşturuldu.