Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Köpoğlu

(Köpoğlu nasıl yapılır)

Köpoğlu için kullanılan malzemeler :
1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet havuç
3 adet sivribiber
1 su bardağı sıvıyağ
tuz

Tarifi :
1 adet patlıcan, patates, kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın. 1 su bardağı sıvıyağı kızdırın. Sırayla patlıcan, patates kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın.

Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın. 4 diş dövülmüş sarmısağı, 1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin.

2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın. İçine kırmızı biberi ekleyin.Yoğurdun üzerine döküp, servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,018 saniyede oluşturuldu.