Ana Sayfa > Et Yemekleri > Mantar Soslu Fileminyon

(Mantar Soslu Fileminyon nasıl yapılır)

Mantar Soslu Fileminyon için kullanılan malzemeler :
500 gr. biftek
2 adet soğan
300 gr.mantar
1 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt
15 çorba kaşığı yağ
1 çay kaşığı tuz ve karabiber

Tarifi :
Etleri önceden, tuz, karabiber ve soğan rendesiyle 3 saat marine edin. Tavaya yağı koyup etleri kızartın. Aynı tavaya 1 çorba kaşığı unu koyup karıştırın.

Mantarları ince ince kıyıp ayrı bir tavaya koyun, sütü ilave edip, baharatları ekleyin. Mantarları etlerin üzerine koyarak servis yapın.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 27 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Fırında patates yapmadan önce , 10-15 dakika haşlayın ve çatal ile delin. Daha kolay pişecektir.