Kolay Tramisu için kullanılan malzemeler :
2 çorba kaşığı nescafe
2 çorba kaşığı tozşeker
1 hazır kakaolu pasta tabanı
1 büyük bardak sıcak su
krema malzemesi
500 ml süt
1 paket labne peynir
1 paket vanilyalı puding
süsleme için
2 yemek kaşığı kakao
Tarifi : Bir bardağın içine nescafe, sıcak su ve şekeri karıştırın. Pasta tabanını iki parçaya ayırın. Hazırladığınız nescafeli karışımla kekin iki parçasını da ıslatın.
Vanilyalı puding i 500ml sütle pişirin.Biraz ılıyınca içine labne peyniri tel çırpıcı ile karıştırın.Islanmış kekin arasına ve üstüne eşit miktarlarda sürün.
Tel süzgeç yardımıyla toz kakoyu üzerine serpin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : yagmursezen Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009