Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Hindi Kızartması

(Hindi Kızartması nasıl yapılır)

Hindi Kızartması için kullanılan malzemeler :
1 bütün hindi
1 adet soğan
1 kahve fincanı zeytinyağı
tuz


Tarifi :
Temizlenmiş ve yıkanmış hindinin her tarafı zeytinyağın ile yağlanır. Tuz serpilir. Bütün
soğanlar parçalanır ve hindinin içine yerleştirilir. 160 derecede önceden ısıtılmış fırında
yaklaşık 2 saat pişirilir.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 12

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 21 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.