Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Havuç Meze

(Havuç Meze nasıl yapılır)

Havuç Meze için kullanılan malzemeler :
6 adet havuç
1 bağın yarısı maydanoz
1 bağın yarısı dere otu
1 yemek kaşığı mayonez
3 adet sarmısak
1 bardak yoğurt

Tarifi :
Havucları yıkayıp soyduktan sonra ince ince yuvarlak şekilde doğrarız.

Onları bol yağda kızartırız bir tabağa koyduktan sonra ince yoğurt ve ezilmiş sarımsakla birlikte karıştırırız 1 kaşık mayonezi üzerine ekleriz.

Üstüne ince olarak kesilmiş maydonoz ve dere otunu serpiştirtikten sonra hazır bir şekilde servis tabağına koyarız.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 3

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.