Havuç Meze için kullanılan malzemeler :
6 adet havuç
1 bağın yarısı maydanoz
1 bağın yarısı dere otu
1 yemek kaşığı mayonez
3 adet sarmısak
1 bardak yoğurt
Tarifi : Havucları yıkayıp soyduktan sonra ince ince yuvarlak şekilde doğrarız.
Onları bol yağda kızartırız bir tabağa koyduktan sonra ince yoğurt ve ezilmiş sarımsakla birlikte karıştırırız 1 kaşık mayonezi üzerine ekleriz.
Üstüne ince olarak kesilmiş maydonoz ve dere otunu serpiştirtikten sonra hazır bir şekilde servis tabağına koyarız.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 3
Gönderen : yagmursezen Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009