Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Puf Böreği

(Puf Böreği nasıl yapılır)

Puf Böreği için kullanılan malzemeler :
1/2 kg un
3 yumurta
tuz
karbonat
lor peyniri
zeytinyağı


Tarifi :
Un, yumurta, tuz ve karbonat karışımıyla yumuşak bir hamur yapılır. Hamurdan ceviz
büyüklüğnde parçalar alınır ve 10 cm çapınca açılıp yarısına peynir koyup kapatılır.
Kızgın zeytinyağında kızartılır.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 25 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.