Ana Sayfa > Mamalar ve Çocuk Yemekleri > Çipura Buğulama

(Çipura Buğulama nasıl yapılır)

Çipura Buğulama için kullanılan malzemeler :
1 adet çipura
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet domates
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 adet limonun suyu
tuz

Tarifi :
(24 Ay'dan Sonra)
Zeytinyağı ile halka doğranmış soğanı, küp doğranmış patatesi ve havucu kavurun, ince doğranmış domatesi ekleyip, balığı buhar sepetine yerleştirin. Üzerine tuz ve limon suyunu gezdirin. Bir kahve fincanı su ekleyin. Kapağını kapatın ve altında sosu ile 5 dk. pişirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 08 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.