Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Çikolatalı Rulo Pasta

(Çikolatalı Rulo Pasta nasıl yapılır)

Çikolatalı Rulo Pasta için kullanılan malzemeler :
300 g çikolata
3 yumurta
250 g şeker
1/2 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı oralet
200 g un
1/2 çay bardağı su

Tarifi :
Çikolata dışındaki tüm malzeme bir kapta 5 dakika mikserle çırpılır. Bir tepsini altına yağlı kağıt koyulduktan sonra hazırlanan bu karışım düzgünce yağlı kağıt üzerine dökülür ve fırında pişirilir. Pişdikten sonra soğumaya bırakılır ve sonra çikolata her tarafına sürülür ve rulo şeklinde sarılır, üzerine kakao dökülerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 25 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.