Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Üç Katlı Pudingli Pasta

(Üç Katlı Pudingli Pasta nasıl yapılır)

Üç Katlı Pudingli Pasta için kullanılan malzemeler :
1 paket muzlu puding
3 su bardağı süt
1 ortası delik sade hazır kek
10-15 malta eriği
2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata
1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Tarifi :
Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.