Ana Sayfa > Tatlılar > Muhallebi

(Muhallebi nasıl yapılır)

Muhallebi için kullanılan malzemeler :
1 kg süt
3 fincan un
11 kaşık şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağı

Tarifi :
Tüm malzemeler bir tencerede karıştırılarak pişirilir, kaynadıktan sonra ocaktan alınır ve çırpılır. Çırparken 1 tatlı kaşığı tereyağı eklenir, kaseler dökülüp soğuduktan sonra servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 23 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,041 saniyede oluşturuldu.