Hindistan Cevizli Koko için kullanılan malzemeler :
2 su b. un
1 çorba k. tozfındık
2 yumurta sarısı
1 su b. pudra şekeri
125 gr. margarin
1 çay k. kabartma tozu
iç malzemesi için:
3 su b. hindistancevizi
1 su b. pudra şekeri
1 çorba k. kakao
3 yumurta beyazı
Tarifi : Karıştırma kabının içine tüm malzemeleri alıp hamur haline getirin. Minik kalıpların içine hamuru paylaştırıp içlerini çukurlaştırın. Daha sonra yumurta aklarını çırpın.İçine pudra şekerini,kakaoyu ve hindistan cevizi rendesini ekleyip karıştırın. Elinizle toplar yapıp hamurların ortasına koyun. Fırında 180 derecede yaklaşık 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kalıplarından çıkartıp ikram edin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009