Ana Sayfa > Tatlılar > Hindistan Cevizli Koko

(Hindistan Cevizli Koko nasıl yapılır)

Hindistan Cevizli Koko için kullanılan malzemeler :
2 su b. un
1 çorba k. tozfındık
2 yumurta sarısı
1 su b. pudra şekeri
125 gr. margarin
1 çay k. kabartma tozu
iç malzemesi için:
3 su b. hindistancevizi
1 su b. pudra şekeri
1 çorba k. kakao
3 yumurta beyazı

Tarifi :
Karıştırma kabının içine tüm malzemeleri alıp hamur haline getirin. Minik kalıpların içine hamuru paylaştırıp içlerini çukurlaştırın. Daha sonra yumurta aklarını çırpın.İçine pudra şekerini,kakaoyu ve hindistan cevizi rendesini ekleyip karıştırın. Elinizle toplar yapıp hamurların ortasına koyun. Fırında 180 derecede yaklaşık 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kalıplarından çıkartıp ikram edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.