Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Pişmaniyeli Soğuk Pasta

(Pişmaniyeli Soğuk Pasta nasıl yapılır)

Pişmaniyeli Soğuk Pasta için kullanılan malzemeler :
1 p. yulaflı bisküvi
100 gr tereyağı
1 p. labne peyniri
1 su b. krema1 su b. tozşeker
1 p. vanilya

üzeri için:
pişmaniye
kuş üzümü

Tarifi :
1 paket yulaflı bisküviyi doğrayıcıdan geçirin. Üzerine eritilmiş tereyağını ilave ederek karıştırın. Bu bisküvili karışımı altı yağlı kağıtla kapatılmış çemberin tabanına yayın, üzerine ıslatılmış kuş üzümünden serpiştirin. Daha sonra 1 p. labne peynirini, 1 su b. kremayı, vanilyayı ve toz şekeri çırparak bir krema hazırlayın. Kremayı bisküvilerin üzerine yayın ve üzeri hafif sertleşinceye kadar buzdolabının dondurucu kısmında bekletin. Daha sonra üzerine pişmaniye yayarak çemberden ayırın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.