Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Sarımsak Soslu Piliç But

(Sarımsak Soslu Piliç But nasıl yapılır)

Sarımsak Soslu Piliç But için kullanılan malzemeler :
4 dilim ekmek
6 diş sarımsak
1 demet maydanoz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
4 adet tavuk but

Tarifi :
Ekmeği havanda iki çorba kaşığı su ile macun haline getirelim.Sarımsak,maydanoz,karabiber ve tuzu blendırda ezelim.Macun haline getirdiğimiz ekmek içi harcı ve sarımsaklı harcı karıştıralım. Temizleyip derilerini çıkardığımız piliç butlarını bu karışım ile kaplayıp ızgarada ters yüz ederek pişirelim.

Arzu edilen sebzeler veya pilavla servis edelim.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.