Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Dil Peynirli Mantarlı Piliç Sarma

(Dil Peynirli Mantarlı Piliç Sarma nasıl yapılır)

Dil Peynirli Mantarlı Piliç Sarma için kullanılan malzemeler :
1 adet piliç göğüs
100 gr dil peyniri
50 gr mantar
1 tutam tuz
4 adet lavaş ekmek

Tarifi :
Tavuk göğsünü ince bir şekilde dövüp, ızgarada sürekli çevirerek pişirin. Lavaş ekmeğinin üzerine pişen tavuk etlerini yerleştirin. Orta kısmına mantar, peynir, tuz ve biber ilave ettikten sonra rulo şeklinde sarın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Arzu ettiğiniz garnitürle (pilav, sebze sote, patates tava gibi) servis yapabilirsiniz.
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.