Ana Sayfa > Mamalar ve Çocuk Yemekleri > Patatesli Peynirli Külahlar

(Patatesli Peynirli Külahlar nasıl yapılır)

Patatesli Peynirli Külahlar için kullanılan malzemeler :
12 adet milföy hamuru
6 dal maydanoz
3 dal dereotu
1 paket krem peynir
3 çorba kaşığı süt
12 adet siyah zeytin
1 miktar tuz
1 miktar karabiber

Tarifi :
Küçük seçilmiş patatesleri yıkayın ve tam ayırmadan artı şeklinde kesin.. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın.Üzerine krem peynir,süt,ince kıyılmış dereotu ve maydanoz,tuz ve karabiberi ekleyin. İyice karıştırın. Karışımı krema torbasına doldurun.Fırından aldığınız patateslerin içlerini açarak.Peynirli karışımı patateslerin içine krema torbasıyla şekil vererek sıkın. En üste çekirdeği çıkartılmış siyah zeytin yerleştirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.