Ana Sayfa > Soslar > Yeşil Sos

(Yeşil Sos nasıl yapılır)

Yeşil Sos için kullanılan malzemeler :
1 paket mayonez
2 dal tere otu
3 adet ıspanak yaprağı
1 demet maydanoz
1 demet dereotu

Tarifi :
Tere, ıspanak, maydanoz ve dereotunu kaynar suda 1 dakika bekletip, çıkarın. Suyunu süzün, ezerek püre haline getirin.Sebze püresini mayoneze ilave edip karıştırın

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Yeşil sosu, haşlanmış et ve balık yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,012 saniyede oluşturuldu.