Ana Sayfa > Soslar > Bademli Tereyağı

(Bademli Tereyağı nasıl yapılır)

Bademli Tereyağı için kullanılan malzemeler :
1 paket oda sıcaklığında tereyağı
1 çay kaşığı tuzsuz badem
2 çorba kaşığı bal

Tarifi :
Bademleri robottan geçirin. Tüm malzemeyi birbirine iyice yedirin. Alüminyum folyonun üzerine yaydığınız yağa, istediğiniz şekli verin. Buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.