Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Havuç Tarator

(Havuç Tarator nasıl yapılır)

Havuç Tarator için kullanılan malzemeler :
500 gr havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 miktar tuz

Tarifi :
Havuçlar rendelenir. Yağ ile sararıncaya dek sotelenir.Soğumaya bırakılır. Bu arada yoğurt sarımsak ve tuz karıştırılır havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırılıp servis tabağına alınır, konserve mısır ile süslenerek servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.