Ana Sayfa > Salatalar > Fatuş

(Fatuş nasıl yapılır)

Fatuş için kullanılan malzemeler :
1 doğranmış marul
1 büyük doğranmış hıyar
5 doğranmış domates
10 adet doğranmış taze soğan
1 yeşil kıyılmış biber
6 çorba kaşığı limon suyu
1 diş dövülmüş sarımsak
1 çorba kaşığı mayonez
1/ 2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
5 dilim hafif kızarmış ekmek

Tarifi :
Salata kasesine, bütün doğramış olduğunuz malzemeyi koyun. Üzerine zeytinyağı ve limon suyunu döküp, tuz ve karabiberi ilave edin. İyice karıştırın. Salatayı kızarmış ekmeklere sürüp servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.