Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Sucuklu Pasta

(Sucuklu Pasta nasıl yapılır)

Sucuklu Pasta için kullanılan malzemeler :
4 dilim tost ekmeği
1/2 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
100 gr kaşar peyniri rendesi
2 adet sosis veya sucuk
1 adet yumurta
1 kase peynir
1 adet kabak (rendelenmiş)
1 adet havuç (rendelenmiş)

Tarifi :
Bir kasede sütü, sıvıyağı, yumurtayı, peyniri, sucuğu, kabağı ve havuç rendesini hepsini karıştırıyoruz.

Bu karışımı dilimlenmiş tost ekmeklerin üzerine sürüp kaşar peyniri rendesi döküyoruz.

Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peynirler eriyene kadar pişiriyoruz. Sıcak servis yapıyoruz.

Piştikten sonra; arzuya göre üzerine pulbiber ve karabiber serpiyoruz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.