Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Madımak

(Madımak nasıl yapılır)

Madımak için kullanılan malzemeler :
1.5 kg. madımak:
bir kase yoğurt:
150 gr. pastırma:
bir-iki diş sarımsak:
tuz
biber
yağ
salça:

Tarifi :
1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur. Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarımsaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.