Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Isırgan Çeşitlemesi

(Isırgan Çeşitlemesi nasıl yapılır)

Isırgan Çeşitlemesi için kullanılan malzemeler :
2 demet ısırgan
2 adet soğan
1 demet pazı
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı pirinç
karabiber
1 bardak su
tuz

Tarifi :
Soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Isırgan, pazı, taze soğan ve maydanozu ilave edip karıştırın. Daha sonra pirinç ve tuzu ilave edip kısık ateşte 20 dakika pişirin. Karabiber serperek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : melaba
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.