Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Kış Türlüsü

(Kış Türlüsü nasıl yapılır)

Kış Türlüsü için kullanılan malzemeler :
250 g dana kuşbaşı
1 soğan
1 patates
1 pırasa
1 kereviz
1 havuç
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı margarin
su
tuz

Tarifi :
Bir tencerede yağ eritilir, et kavrulur. Sonra doğranmış soğan ve salça eklenir, kavrulur.
Ardından sırasıyla havuç, pırasa, patates, kereviz doğranıp kavrulur. Üzerlerine
çıkmayacak kadar su koyulur, tuzu ilave edilir ve pişmeye bırakılır.

Yemeğin mevsimi : Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 14 Ocak 2004

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.