Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Kaymaklı Tavuk Dolması

(Kaymaklı Tavuk Dolması nasıl yapılır)

Kaymaklı Tavuk Dolması için kullanılan malzemeler :
4 adet tavuk biftek
4 çorba kaşığı kaymak
4 dilim dil peyniri
1 çorba kaşığı ince dövülmüş antep fıstığı
tuz, karabiber
2 çorba kaşığı tereyağı

Tarifi :
Biftekler iyice dövülerek inceltilir. Yüzeyine tuz ve karabiber serpilir. Kaymak, tereyağı gibi sürülür. Kenarına dil peyniri ve fıstık konur.
Rulo yapılır, ucu kürdanla tutturulur.

Tavada, tereyağı ile az ateşte kızartılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.