Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Soslu Havuç Kızartması

(Soslu Havuç Kızartması nasıl yapılır)

Soslu Havuç Kızartması için kullanılan malzemeler :
4 adet haşlanmış havuç
yarım kase mısır unu
2 yumurta sarısı
tuz

sosu için:
1 kase yoğurt
2 diş sarmısak
ceviz

Tarifi :
Haşlanmış havuçları verev halka şeklinde kesin. Önce yumurtaya daha sonra mısır ununa bulayarak kızartın. Havuçları ceviz ve sarımsaklı yoğurt ile servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.