Ana Sayfa > Yumurta Yemekleri > Kabaklı Omlet

(Kabaklı Omlet nasıl yapılır)

Kabaklı Omlet için kullanılan malzemeler :
4 yumurta
2 kabak
50 gr. kaşar
4 adet yeşil soğan
çeri domates
sıvıyağ
tuz, karabiber

Tarifi :
Kabakları yuvarlak ve ince bir şekilde doğrayarak sıvıyağda soteleyin. Bir süre soteledikten sonra üzerine ince doğranmış taze soğan ve dere otunu da ilave ederek bir süre daha soteleyin, tuzunu ve baharatını ayarlayın. Diğer taraftan yumurtaları bir kapta çırpın. Üzerine tuz ve kaşar peyniri rendesini ekleyerek karıştırın. Sotelenen kabakların üzerine yayın. Çift taraflı pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.