Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Şitaki Mantarı (fesleğenli)

(Şitaki Mantarı (fesleğenli) nasıl yapılır)

Şitaki Mantarı (fesleğenli) için kullanılan malzemeler :
2 paket şitaki mantarı
4 diş sarımsak
1 tutam fesleğen
zeytinyağı
tuz, karabiber

Tarifi :
Tavaya zeytinyağını alın. Üzerine 2 paket şitaki mantarını ilave edin. Üzerine sarımsakları ekleyin. Üzerine 1 tutam fesleğen ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip kavurun. Daha sonra mantarları servis tabağına ilave edip servis edin

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Kahvenin tazeliğini ve kokusunu kaybetmemesi için paketi kavanoza boşalttıktan sonra içine iki-üç tane kesme şeker atın. Kavanozdaki kahve bitene kadar tazeliğini koruyacaktır.