Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Kiremitte Kaşarlı Tavuk

(Kiremitte Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır)

Kiremitte Kaşarlı Tavuk için kullanılan malzemeler :
1 tavuk göğsü
6 diş sarımsak
5 domates
2 biber
10 arpacık soğan
50 gr. kaşar peyniri

Tarifi :
Kiremitinize önce küp doğranmış tavuk gögüs etini alın. Üzerine bütün olarak sarımsakları serpiştirin. Domatesleri küp kesip ekleyin. Arpacık soğanları serpiştirin. Biberleri de tavuk etleri büyüklüğünde kesip serpin.

Tuzunu ve karabiberini ekleyip fırına verin. Pişmesine 5 dakika kala kaşar peynirlerini küp doğrayıp üzerine serpin. Kaşar peyniri eriyince fırından alıp sıcak ikram edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 0

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.