Ana Sayfa > Et Yemekleri > Tandır Şiş

(Tandır Şiş nasıl yapılır)

Tandır Şiş için kullanılan malzemeler :
500 gr kemiksiz et
6 adet domates
6 adet sivribiber
tuz

Tarifi :
Et kuşbaşından büyük olacak şekilde doğranır. 2 metre uzunluğunda ucu çengelli bir şişe dizilir. Diğer yandan domatesler ve biberler bütün halinde diğer şişlere dizilir. Şişler tandıra sarkıtılır.

Piştikten sonra geniş bir tabağa domatesler ve biberler doğranıp yerleştirilir. Tabağın bir kenarına etler de yerleştirilerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.