Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Pandispanya

(Pandispanya nasıl yapılır)

Pandispanya için kullanılan malzemeler :
6 adet yumurta
6 çorba kaşığı şeker
6 fincan un
1 paket vanilya

Tarifi :
Şeker ve yumurtayı çırpın; şeker eriyince vanilya ve unu ilave edin, karıştırın. Kullanacağınız kalıba yağlı kağıt serin ve malzemeyi aktarın. 160derecede pişirin.
Aşçının Notu;Pandispanya tüm pastaların ana malzemesi olarak kullanılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.