Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Kuskus Mezesi

(Kuskus Mezesi nasıl yapılır)

Kuskus Mezesi için kullanılan malzemeler :
1 yarım paket kuskus
3 su bardağı yoğurt
5 diş sarımsak
2 kaşık mayonez
1 yarım demet dereotu

Tarifi :
Kuskus haşlanarır, süzülür ve çukur bir kaba alınır.

Sosu için ; sarımsaklar ezilerek yoğurt, mayonez,ince doğranmış dereotu ve tuz ile karıştırılır ve kuskusa ilave edilir. Tüm malzemeler iyice karıştırılıp servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.