Ana Sayfa > Tatlılar > Bal Soslu Muz Kızartması

(Bal Soslu Muz Kızartması nasıl yapılır)

Bal Soslu Muz Kızartması için kullanılan malzemeler :
2 adet muz
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı bal
2 çorba kaşığı nişasta
2 su bardağı sıvı yağ

Tarifi :
Un, kabartma tozu ve suyu derin bir kapta karıştırarak sıvı bir hamur elde edin. Muzları 4-5 parçaya bölerek önce nişastaya sonra da hazırladığınız sıvı hamura bulayın. Muzları kızgın yağa atıp kızartın. Bir tabağa alıp üzerine bal dökerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,009 saniyede oluşturuldu.