Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Fasulye Turşusu Kavurması

(Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır)

Fasulye Turşusu Kavurması için kullanılan malzemeler :
1 kaşık tereyağı
2 tabak fasulye turşusu
2 adet orta boy soğan
1-2 kaşık sıvı yağ

Tarifi :
Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.