Ana Sayfa > Soslar > Hardal Sosu

(Hardal Sosu nasıl yapılır)

Hardal Sosu için kullanılan malzemeler :
hardal tohumu
baharlı tere tohumu
dereotu tohumu
tarhunlu elma sirkesi
bir su bardağı saf zeytinyağı

Tarifi :
Tohumlar irice çekilir, tüm malzeme eşit oranda karıştırılarak cam bir kavanozda saklanır, yemeklerde ve salatalarda bir tatlı kaşığı kullanılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Etlerde ve salatalarda kullanabileceğiniz bir sos.
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.