Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > İsirin

(İsirin nasıl yapılır)

İsirin için kullanılan malzemeler :
1 kg un
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar su

sosu için :
1/2 kg yoğurt
1/2 çorba kaşığı tereyağı

Tarifi :
Un, tuz ve su ile katı bir hamur yoğurun. Hamuru eşit parçalara ayırıp yufka elde edin. Her bir yufkayı rulo haline getirin. Daha sonra 1,5 cm eninde kesip dikey olarak tepsiye dizin. Yoğurt ve tuzu karıştırarak üzerine dökün. Yoğurtlu yufkaların üzerine kızdırılmış tereyağı dökerek servise hazır hale getirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.