Vişne & Muz Salatası için kullanılan malzemeler :
2 dilim etimek
2 çorba kaşığı margarin
3 sert muz
1 çorba kaşığı toz şeker
350 gr vişne kompostosu
1 limonun suyu
Tarifi : Etimeki ufalayın. Yapışmaz tavada 1 çorba kaşığı margarini eritin. Ufalanmış etimeki yağda kavurun ve tavadan alın. Muzları soyup ince dilimler halinde doğrayın. Kalan margarini tavada eritip muz dilimlerini içinde kızartın.
Vişnelerin suyunu süzüp muzlara ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Meyve salatasını bardaklara alıp üzerine bir miktar etimek serpin. Dilerseniz limon kabuğu ile süsleyin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009