Ana Sayfa > Mamalar ve Çocuk Yemekleri > Hindistan Cevizli Kartopu

(Hindistan Cevizli Kartopu nasıl yapılır)

Hindistan Cevizli Kartopu için kullanılan malzemeler :
3-4 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı süt tozu
3/4 su bardağı toz şeker
200 ml çiğ krema

Tarifi :
Hepsini karıştırıp yoğurun. Minik yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine bulayın. (Katılaşması için buzdolabında muhafaza edin.) Arzu ederseniz küçük kağıt kalıplarda servis yapabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.