Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Baharatlı Piliç

(Baharatlı Piliç nasıl yapılır)

Baharatlı Piliç için kullanılan malzemeler :
8 piliç baget
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı köri
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
tuz
1/2 yemek kaşığı zeytin yağı

Tarifi :
Sarımsak ezilir, içine bütün malzemeler eklenir, tavuk bagetler bu karışımda 2 saat dinlendirilir, daha sonra tavuklar bir fırın kabına dizilir, kızarana kadar fırında pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 23 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.