Adaçayı & Tereyağı Soslu Ravioli için kullanılan malzemeler :
80 gr romano peyniri
500 gr taze ravioli
80 gr tereyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı
Tarifi : Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin. Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün. (5 dakika yeterli geliyor. Taze olduğu için hemen haşlanıyor.)
Bir tencerede yağı eritin. Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın. Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor.
Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009