Ana Sayfa > Zeytinyağlılar > Susamlı Fasulye

(Susamlı Fasulye nasıl yapılır)

Susamlı Fasulye için kullanılan malzemeler :
15 ml zeytin yağı
8 ml susam yağı
500 gr yeşil taze fasulye
15 ml soya sosu
susam
tuz

Tarifi :
Fasulyeleri iyice ayıkladıktan ve yıkadıktan sonra doğruyoruz. Bir tencereye zeytinyağını ve susam yağını koyup , fasülyeleri orta ateşte tuzunu da ekleyip kavuruyoruz. Fasulyelerin rengi biraz açılınca ocaktan alıyoruz.

Soya sosunu ekleyip iyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alıp üzerine susam ekiyoruz.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.