Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Roka Soslu Ekmekler

(Roka Soslu Ekmekler nasıl yapılır)

Roka Soslu Ekmekler için kullanılan malzemeler :
4 dilim ekmek
3 diş sarımsak
yarım demet roka
1-2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
tuz

Tarifi :
Rokayı, sarımsağı,baharatları ve zeytinyağını karıştırıp robotta püre haline getirin. Bu karışımı ekmek dilimlerinin üzerine sürüp, 200 derecelik fırında 5 dk. kadar pişirin.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 02 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.