Ana Sayfa > Soslar > Jambonlu Sos

(Jambonlu Sos nasıl yapılır)

Jambonlu Sos için kullanılan malzemeler :
150 gram dana jambonu
1 orta boy kavanoz konserve mantar
2 kutu sıvı kremşanti

Tarifi :
Dilimlenmiş jambonları 0.5 santimetre eninde ince şeritler halinde kesin. Mantarları yeteri kadar suyla sertliklerini kaybedecek kadar haşlayın, sudan çıkarıp ince ince dilimleyin. Büyük bir kapta jambonları, mantarları ve krem şantiyi karıştırın, yeterince tuz ekleyin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Makarnayla servis yapın.
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,019 saniyede oluşturuldu.