Ana Sayfa > Soslar > Hardal Sos

(Hardal Sos nasıl yapılır)

Hardal Sos için kullanılan malzemeler :
2 yumurta sarısı
50 gr. tereyağı
1 yemek kaşığı su
1 limon suyu
tuz ve karabiber

Tarifi :
Yumurta sarısı, su ve limon suyu, bir çırpıcı aletiyle iyice dövüldükten sonra üzerine karıştıra karıştıra arzu edildiği kadar tereyağı ilave edilir. Hardal, tuz ve karabiber karıştırılarak ocakta ısıtılır, fakat kaynatmamalıdır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.